Showing posts with label Business Quiz Advertising. Show all posts
Showing posts with label Business Quiz Advertising. Show all posts

Monday, 12 December 2011

Viktorina #7 - General Q's


Q1: Italians call it the snail, the Germans call it spider monkey, Dutch call it monkey tail and in Chinese it is called the little mouse. What we are taking about?
Ans: @ symbol

Q2: In 1861, which Bank printed the first currency notes for India which were issued for the first time in March 1862?
Ans: Bank of England

Q3: Which company started in 1893 in Chennai has forayed into brands such as Kitchen Delights, Fruitnik, Purity and Comfy? (You can name their biggest brand not mentioned here)
Ans: Amrutanjan

Q4: We all love facebook. What does an application called Buxter allows friends to do on facebook?
Ans: Allows friends to share money

Q5: Which brand delivered Pizza to astronauts orbiting the earth in International Space Station in 2001?
Ans: Pizza Hut

Tuesday, 25 October 2011

Viktorina #3 - Connections


Q1: What connects the ladies Jaya, Hema and Rekha for more than two decades now?
Ans: Nirma washing powder jingle. To add up Sushma is the 4th lady

Q2: What connects a model coordinator David Whitbread, TV Models and artists Ashish Chaudhary and Rajiv Khera?
Ans: All played the role of ONIDA Devil

Q3: What connects Lion, Panther, Leopard and Snow Leopard apart from being part of cat family?
Ans: All are Operating System (OS) from Apple

Q4:What connects leading brands Cadbury, Pepsodent and Maruti Suzuki? Even film actor Imran Khan is also related to it?
Ans: Character “Pappu”. Cadbury’s ad “Pappu Pass Ho Gaya..”, Pepsodent’s ad “Pappu aur Papa”, Maruti’s ad for genuine spare parts ad “Don’t be Pappy and obviously Imran for Pappy can’t Dance…

Q5: What connects the Ice cream brands – Walls, Eskimo, Frisko and Algida?
Ans: All brands owned by Unilever and have “Heartbrand” logo